Mediation met juridische expertise in regio Amersfoort

Gaat u scheiden? Of heeft u een arbeidsconflict? Mediator en advocaat mr A.M.Bruin in de regio Amersfoort kan helpen. Samen zoeken we naar een duurzame en acceptabele oplossing waarmee u beiden kunt leven. Als mediator begeleid ik u in deze veelal emotionele en onoverzichtelijke situatie. Met als doel: een duurzame oplossing voor u beiden. Ik ben specialist in mediation bij scheiding en mediation bij arbeidsconflict.

Wat is mediation?

Mediation is een gesprek tussen beide partijen waarin u samen zoekt naar overeenstemming en een oplossing. Als mediator zorg ik dat het gesprek op een goede manier plaatsvindt. Ik oordeel niet en stel me onafhankelijk op. De mediator geeft aan wat er moet worden geregeld. Deze afspraken maakt u samen. Ze worden schriftelijk vastgelegd. Het is belangrijk dat u beiden vertrouwen heeft in de mediator.

Mediation met juridische kennis

Als vFAS advocaat-scheidingsbemiddelaar heb ik de juridische kennis om u optimaal te adviseren. Bijvoorbeeld over wat er in het ouderschapsplan en convenant moet staan. Of over de arbeidsrechtelijke mogelijkheden. Het convenant dat u beiden afsluit voldoet volledig aan de juridische eisen. Een praktisch voordeel is dat ik als advocaat zelf op basis van het convenant de formele stukken indien bij derechtbank. Alles in één hand dus.

Als mediator sta ik beide partijen graag op een zo soepel mogelijke manier bij, in een ruime en prettige omgeving die veilig aanvoelt. Ik heb oog voor de onderliggende emoties en communicatieproblemen, maar houd altijd scherp het doel voor ogen. Een oplossing waarin iedereen zich kan vinden.