Mediation met juridische expertise 

Wilt of kunt u niet naar mijn kantoor komen? Vanaf nu bied ik ook online mediation via Zoom of Skype. Hoe ik deze mediation op afstand vormgeef, leg ik u graag in een persoonlijk gesprek uit. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Wat is mediation? 

Gaat u scheiden? Of heeft u een arbeidsconflict? Als mediator en advocaat kan ik u helpen. Ik begeleid u graag in deze vaak emotionele en onoverzichtelijke situatie. Ik heb oog voor de onderliggende emoties en communicatieproblemen, maar houd altijd scherp het doel voor ogen. Namelijk een oplossing waarin iedereen zich kan vinden. 

Ik ben specialist in mediation bij scheiding.

Bij mediation zoekt u samen naar overeenstemming en een oplossing. Ik begeleid u daarbij en zorg dat het gesprek op een goede manier verloopt. Ik oordeel niet en stel me onafhankelijk op. Ik geef stap voor stap aan wat er geregeld moet worden. U maakt samen afspraken, die we schriftelijk vastleggen.

Als mediator sta ik beide partijen graag op een zo soepel mogelijke manier bij, in een ruime en prettige omgeving die veilig aanvoelt.

 

Mediation met juridische kennis

Als vFAS advocaat-scheidingsbemiddelaar heb ik de juridische kennis om u optimaal te adviseren. Bijvoorbeeld over wat er in het ouderschapsplan en convenant moet staan. Of wat de wettelijke uitgangspunten zijn voor het bepalen van de alimentatie. 

Het convenant dat u beiden afsluit, voldoet volledig aan de juridische eisen. Een praktisch voordeel is dat ik als advocaat zelf de formele stukken indien bij de rechtbank. Alles in één hand dus.